Hírek - Drinktec

 

A Drinktec-en jártunk

„Drinktec az ital- és folyékony élelmiszeripar globális gazdasági csúcstalálkozója”

2022. szeptember 12. és 16. között került megrendezésre a müncheni vásárközpontban a világ vezető ital- és folyékony élelmiszer-ipari vásár, ahol Társaságunk három fővel tett látogatást.

Nagy várakozással utaztunk Münchenbe, hogy megtudjuk az elmúlt, pandémiával sújtott években milyen irányba változott, fejlődött a nemzetközi piac. Számunkra különösen izgalmas volt látni a PET csomagolóipari újdonságait. 

Mindenek közül is kiemelkedett az elköteleződés a PET csomagolóanyagok és azok újbóli feldolgozása iránt. Kimondhatjuk, PET nélkül elképzelhetetlen az iparág jövője, bár azt is láttuk, hogy mekkora erőfeszítésekre van még szükség. Alapanyaggyártók és feldolgozók mutatták be fejlesztéseiket, komplett technológiákon keresztül.

Érdekes volt látni, hogy a flakonfúvó gépek gyártói milyen fejlesztéseket, egyszerűsítéseket vezettek be a piacképességük fokozására. Volt, aki a berendezés teljesítményére és volt, aki az üzemeltetésre helyezte a hangsúlyt. Különböző műszaki megoldások és praktikák mellett minden esetben kiemelt hangsúlyt kapott az energiafelhasználás csökkentése. Örömmel rögzítettük, hogy a POLIOL flakonfúvó gépek minden szempontból versenyképesek és megfelelnek a nemzetközi piacra lépés feltételeinek.

Drinktec amellett, hogy bemutatta az innovációkat, a legmodernebb technológiákat alkalmas volt arra is, hogy üzleti céljaink előmozdítása érdekében kapcsolatba tudtunk lépni újabb lehetséges magas színvonalú beszállítókkal.

A látottak tökéletes lehetőséget kínálnak számunkra és kimondhatjuk, hogy jövőbeni fejlesztési elképzeléseink előre mutatóak és bizakodóvá tesznek minket a legfőbb stratégiai célunk elérése érdekében. 

 

  

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk