+36-76-448-544 sales@poliolpet.com

Interpack

Rekord számú nemzetközi érdeklődő

A kiállítók óriási érdeklődése tette az Interpack 2017 kiállítást a világ legnagyobb és legfontosabb csomagolóanyag-ipari és a kapcsolódó iparági kereskedelmi vásárává, ahol rekord számú (2.865) cég állított ki május 4 – 10 közötti időszakban és további rekord, hogy a 170.500 látogató 74%-a külföldről utazott Düsseldorfba, és háromnegyedük döntéshozó volt.

A Poliol PET Packaging Kft idén májusban nagyot lépett előre azzal, hogy egy ilyen rangos kiállításon vett részt Düsseldorfban. Néhány múltbéli hazai kiállítás tapasztalatát felhasználva indultunk a rangos rendezvényre. Az 55 éves Interpack kiállítás feltehetően a világ legnagyobb és leglátogatottabb kiállítása a csomagolóanyag-iparban. A közel 3000 kiállítóból mindössze 10 cég kínált PET flakonfúvó gépet, így kijelenthetjük, hogy mindössze maroknyi cég – és ebbe beleérthetőek a vezető márkák is – kínál megoldást a flakonfúvó gépek gyártására.

A Poliol PET Packaging Kft. saját fejlesztésű PE-4 UNI típusú 4 fészkes flakonfúvót állított ki és egy 7 fős szakembergárda segített az érdeklődőknek és tartott rendszeres termelési bemutatót. Az érdeklődés meghaladta még a legmerészebb elképzeléseinket is, a működő gép odavonzotta a kíváncsi embereket a Távol-Keletről, az USA-n át egészen Európáig.

Mindazok a cégek, akik a helyszínen megfogalmazták igényeiket egy modern fúvógépet illetően, akár már a helyszínen kaptak ajánlatot, vagy hazaérkezésükkor az már a számítógépen várta őket.

A következő nagy megmérettetés 2017 szeptember 11-15 között vár a Poliol csapatára Münchenben, ahol a vásár sikerét akár az Octoberfest-en is meg lehet ünnepelni.