+36-76-448-544 sales@poliolpet.com

FLAKONFÚVÓ GÉP

A különbség a professzionális részletekben rejlik

FLAKON ÉRTÉKESÍTÉS

Poliol, az egyik legjobb flakon beszállító Európában

SZERSZÁM GYÁRTÁS

Minden ismert flakonfúvó gépre gyártunk szerszámokat

Üdvözöljük a Poliol PET Packaging Kft-nél.

A Poliol PET Packaging Kft. minden munkatára azért dolgozik maximális odafigyeléssel és magas teljesítménnyel, hogy Önök elégedetten használják a gépeinket még akár tíz év múlva is, és erre mi is büszkék lehessünk.
Mind a szerelők, gép gyártók és mérnökök nevében köszönjük, hogy megtisztel bennünket érdeklődésével.
Kérjük tekintse meg brosúránkat és keresse kollégáinkat bizalommal, és garantáljuk, hogy minden kérdésükre megkapják a precíz érdemi választ.

A különbség a professzionális részletekben rejlik

 

Erős váz

Gépeink kiemelkedő stabilitása az erős váz alkalmazásával kezdődik. Kiemelt hangsúlyt fektetünk az váz anyagának vastagságára és a kiváló minőségű hegesztésre. Ezáltal gépeink nem sérülnek meg mozgatásuk közben és nem mozognak a gyártás során sem.  Mindezek miatt milliónyi cikluson keresztül ellenállnak a zárószerszám körül fellépő erőhatásoknak.

Szilárd záró szerszám

Biztosítani, hogy gépeink nagy teljesítménnyel dolgozzanak, akár évi 50 millió palackot gyártsanak, mindenképpen erős, szakértelemmel megtervezett záró szerszámmal kell felszerelni, amely kiváló minőségű alapanyagból, ideális méretezéssel és megfelelő anyagvastagságban készülnek. Éppen ezért zárószerszámaink az egyik legmegbízhatóbb a mai kínálatban.

Előforma ovalitás ellenőrzés

Megakadályozza, hogy a nem megfelelő nyakú előforma gyártásba kerüljön, így azok még a fűtőalagút előtt kiválogatásra kerülnek. Ennek köszönhetően csökken a selejt termék, nem rongálódik a flakonfúvó gép vagy a töltőgép.

Események

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Pályázatok